Vila i frid älskade Elsa

Detta är ett oerhört tungt inlägg för mig att skriva. Jag saknar ord för tomheten som mitt livs kattkärlek Elsa, lämnat efter sig. Jag fattar mig därför kort. Hon kom till mig när jag var 22 år och jag är för evigt tacksam för varje sekund jag fick dela henne. Hon blev fantastiska 19 år, 7 månader och 20 dagar. 990104 – 180724. Åldern tog till slut ut sin rätt och Elsa är nu återförenad med sina gamla bästa vänner Bimsie och Rådis.

Jag vill dela ett inlägg som jag skrev i gamla bloggen när Elsa fyllde nio år: http://bimsies.blogspot.com/2008/01/grattis-elsa-9-r.html

Det blev många bilder på Elsa genom åren och jag har så många favoriter. Men här är några:

Elsa 3 v. Den första bilden jag fick av Elsas uppfödare. Kärlek vid första ögonkastet.
En halv sekund senare landade Elsa på mina axlar.
Elsa, Silly, Rådis och Bimsie. Gänget som höll ihop i vått och torrt. I skrivandets stund finns bara Silly kvar med oss.

En cigarett hade tydligen fastnat under en sko, vilket så klart Elsa upptäckte.
Någon bussig kattkompis har tvättat Elsa mothårs.
Den vackraste, mysigaste, fantastiska grönögda teddybjörnen Elsa ♥
Elsa med sin älskade dotter Silly. Dessa två var oskiljaktiga in i det sista.