3 veckor & 1 dag gamla

Bebisarna utvecklas massor första tiden. Man ser skillnad på dem från dag till dag. De växer som ogräs och utvecklar såväl sina sinnen som kroppskontroll i rasande fart. De spankulerar runt på allt stadigare ben, öronen växer och reser sig allt högre upp på huvudena. De skriker högt av glädje närhelst de ser att vi närmar oss bolådan och riktigt längtar efter att bli gosade med <3

En liten ljusglimt i vår vardag i dessa eländiga coronatider, är att jag och min 10-åriga dotter får varva våra hangoutlektioner med att lyxmysa med bebbar <3 Jag är nämligen gymnasielärare och får alltså vackert finna mig i att frottera matematik med eleverna över skärm. Min dotters skola bedriver också distansundervisning, pga för få friska pedagoger.

Vår goa tiiiiger Pyroar
Zeraora
Förunderligt söt med sin trollaktiga uppsyn
Lilla älvan Shaymin, som jag äntligen lyckats färgbestämma! Hon är ju så klart lilasköldpaddsmaskad och vit.
Hon må se ut som ett fromt oskyldigt litet lam…
…men det är hon som är störst och mest hänsynslös om något syskon lyckats ockupera
bästa platsen i mjölkbaren :p Det skiljer dock väldigt lite i vikt mellan syskonen.
Zeraora har svart bälte i att njuta av livet
Ett privat ögonblick från en toalettsituation. Mysiga morsan hann inte slurpa i sig allt kiss. Nu är det dags att introducera kattlådan!
Zeraoras färg är mycket intressant. Hennes tjocka lockiga päls skimrar i massa olika nyanser, beroende på vilket ljus som faller på henne.
Världens bästa kattmamma <3
Pyroar var tröttis under denna fotosession och sov mest hela tiden. Shaymin spankulerade runt och utforskade nyfiket och morskt omvärlden. Zeraora var den enda som intresserade sig för att posera framför kameran.