Presentation

S*Bimsie’s Best of You

Jag heter Lena Lindström och jag bor i Västerås. Jag har en liten men hängiven uppfödning av den underbara kattrasen Cornish Rex.

Uppfödningen är uppkallad till ära av min kära Ocicat Bimsie (980924-091214), som fick min första kull -99. Hon älskade kattungar och hjälpte till att uppfostra alla kattungarna i mina 10 första kullar.

Jag har höga krav på katterna jag använder i avel vad gäller temperament, hälsa och typ. Alla katter jag använder i avel är blodgrupperade och jag testar regelbundet mina katter för HCM och tarmparasiterna Tritrichomonas foetus och Giardia.

Jag kastrerar inte kattungar. Det absolut viktigaste för mig är att mina kattungar får kärleksfulla och varaktiga hem. Men om man är intresserad av avel och utställning, hjälper jag självklart till att introducera nya ägaren till kattsportsvärlden.

Att fota katter är ett av mina stora intressen. Alla bilder på hemsidan är tagna av mig, om inget annat anges. I bloggen publicerar jag ibland bilder på katter som jag har plåtat hos andra kattägare.

Varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om uppfödningen!